Korang Sahabat Aku Paling Best (^_^)y

Tuesday, April 5, 2011

Incubator tue Final Year Project aku eh...=.="

FYP ooo FYP ...rasenye da siap ...tp last2 minit kene tuka konsep lak...adoyai~...tp takpelah at least dapat yg terbaek...
hehe...korang taw tak incubator tu ape???
haaa...
incubator ni tempat bayi tak cukup bulan beradu...di mana segala kelengkapan diberi supaya bayi tu leh troskan idup die...kira baby tu bile duduk incubator rase duk dalam perut ibu lg la...huhu..




nie la ghopenye incubator yg ada kat hospital...

huhu...incubator nie mmg da ada...da wujud pun...so yg ak nie sbuk2 wat incubator kenape?..huhu
incubator aku nie spesel la sket...hehe...tp ape yg speselnye ek...
kriteria incubator aku nie:

1. low cost
2. dan lain2 lg...(malas nak sebut...confidential...eheh)

hehe...tu jew tak byk ciri2 incubator aku..eheh..tp bg ak..ak kira pandang tinggi la kat incubator nie...leh selamatkan nyawa bayi2...insyaAllah

so da taw konsep design ak..mesti nak tgk ghope incubator ak kan...haaa....nie mestila rahsia                 (rahsia lg...adoyai~)..haha...bajet power je nak rahsia2...

harapan aku semoga design incubator ak nie akan capai ke tahap lebih tinggi lg....design exhibition pun da g.n next nak patent kan..kalo boleh la..doakan ea..amin


amin...insyaAllah

harapan, konsep semua dah ada...tp FYP lom siap lg...cepat2 la betungkus lumus...rajin rajinkan la diri nie ek...

p/s: ingatkan pas masok bidang engineer nie takde nak sentuh2 pasal medical...so skang da rase...mcm2 rase ada...seronok ada...teruja ada...tercabar ada...malas pun ada...huhu...semoga berjaya ek kat kengkawan ak yg wat FYP gak...

oryte sambong FYP balek...
Anyong!!!

11 comments:

  1. Good luck..Huhu.Sambung2..anyong..

    ReplyDelete
  2. ain: haha...tenkiu2...
    ipai: huhu...nice ke?...bese2 je...haha
    ogies: ape yg hbat nye nie...huhuhu...
    muin: mendenye...teman lempo kat sunge baru taw
    ajeli: wink2 ...oink2.

    ReplyDelete
  3. wah2...sejak dua menjak ada blog neh...huhu

    ReplyDelete
  4. hik2..isyh2 bru stu menjak..belom 2 menjak lg ehehe..^_^

    ReplyDelete
  5. haha...dah maju dah ea skang..huhu

    ReplyDelete
  6. ehe..maju2!! saya MAJU!!! hoye2..\(n_n)/

    ReplyDelete