Korang Sahabat Aku Paling Best (^_^)y

Friday, December 31, 2010

Mary Go Round

Tgh2 sibuk tgk drama korea Mary Stayed Out All Night nie...tetibe je terkeluar soklan yg ak rase mcm besh jew...hehe

Mae Ri: Do you know, out of Love ,Trust , Hope ....which one is important in relationship?
Moo Kyul: Love
Mae Ri: Nope, it's LOYALTY
bile pkir2 btol gak ...tak kesah ar kwan ke, pakwe makwe ke, family ke...kalo tak wujud SETIA... sayang, percaya, n harapan tu takde maknenye...

moral of the story...kalo kawan,bf/gf yang konpem2 tak setia tue...hati2 ar...kang nanti free2 je kene tinggal
besh2!!!...papepun jum sambung layan cter nie
Mary2 go round...baru episod 9...biler nak hbes nie..adoyai...

sambil2 tu leh ar dgr OST citer nie:
1. M To M(Geunyeolaseo)
2. My Precious
3. Tell Me Your Love
4. Superstar
tu je yang besh...yang len tak...huhu..oryte....anyong!!!!

Monday, December 6, 2010

Salam Maal Hijrah

Salam maal hijrah yang ke 1432H...
ape tunggu  lg setahun skali nie kte baca la doa akhir dan awal tahun...

Doa akhir tahun

dibaca 3 kali selepas waktu Asar atau sebelum waktu maghrib pada akhir bulan zulhijjah


 Doa awal tahun

dibaca 3 kali selepas waktu maghrib pada malam 1 muharram

Salam Maal Hijrah....=)

Friday, November 19, 2010

Acara Lumba Lari




Acara lumba lari untuk budak2 hingusan yang baru pandai berjalan...\(^_^)/
Lari2....

Tuesday, November 9, 2010

CIMOM datang lg

akhirnya dah mula dah...final exam sem ke 7...mule dah rase cemas,panik sampai tertdo...
paper 1st skali paper
EPM451-CIMOM....atau bahase laennye Computer Integrated Manufacturing
open book exam nie byk tol nak baca...asal baca jew tertdo....asal tdo jew sbb baca....ntah bile ntah nak hbes baca..jgn lak time exam tu lak bru nak stadi...huhuhu

papepun semoga berjaya kat kwan2...fokus2!!!




pew lg jom larh A...
amin...

Thursday, October 28, 2010

waa...sayang abah sgt2...haha

setelah berhempas pulas padahal tengok drama korea jek buat poster untuk exhibition kat induk minggu depan...nie la hasilnya..





nie pun kene edit gak lg....pastu dah leh print.... Dr Amir aka abah pun dah bagi duet untuk print poster dan "lain2"....lain2 tue ape...haaa...itu yang kita tak taw...
harap2 pasnie design diterima leh pihak2 yang terlibat...amin...
papepun time kaseh kat abah...hehe

Monday, October 25, 2010

tak kan....

tak kan lan jek yang ada blog...ak pun nak gak...hahaha...