Korang Sahabat Aku Paling Best (^_^)y

Sunday, March 20, 2011

Azlan dan rakan-rakannye kembali lagi???

19hb 2011...rasa2 nya kali terakhir aku masok tournament bola kat USM nie...so semangat btol larh aku nak cari team2 member untuk maen futsal nie...tanya sana tanya sini....ada yg balek umah la...ada yg takot bola la...dan tidak ketinggalan juga ada jugak yg nak 'berentot'...last2 dpt la gak player2 yg cukup sifat2 nya utk maen...


haa...ganaz tak??? sbb org kat tgh2 tue ar ak letak nama team nie AZLAN DAN RAKAN-RAKANNYE

team nie pun ada persediaan sebelum berentap...

 yeah!!! regangan kaki dan mulut..
bincang strategy


so...dalam grouping match ada 3 team kitorang kene lawan...hoho...resultnya???

1st match: kalah (2-1)
 suke sebelum duka

 jd keeper lg bagos!!!

 fiuuu

 pom2

 zassss

gedebush 

 lari2 anak

 hiyargh

 haa tetipu ko

 kuda kepang sat

pending 

semua tu antara babak2 kekalahan 1st match 

2nd match: kalah (4-0)
 wow!!!
 pesta gol??
 nanges sebab takde harapan
 semangat lg si nyon nie...da kene bantai 4-0
cemane nie???
3rd match: seri (0-0)
 masoknye keeper misteri (ala-ala senjata rahsia kitorang ar)

 terbang2 pun ada

 leh lg keeper misteri nie timbang bola

 emm..sepak pun tak gol gak ak nie

kalo dah bersilat mmg tak leh la nak lepas 

betungkus lumus sbb tak nak bg keeper misteri nie magho 

 nyon dgn skillnye

skill jugak nie...ko ape taw..haha 

 mai rapat..mai2

seri jek

walaupun result mcm hampeh...ktorang tetap boleh masok gak peringkat kalah mati...tapi utk Plate ar...bak kata Nyon (bukan nama sebenar) "road to FINAL"...so mampu ke FINAL?...meh ar tgk result...


Quater final: seri (2-2) menang penalti (2-0)

Semi final: kalah (3-2)

Final: ???????? tak dapek ar den nak nolongnye

hoho...setakat tue ar perjuangan kitorang...even tak msok final...tp seronok ar...kenangan sebelum nak grad la katakan...habes sumenye mula ar bengkak kaki..melecet...normal la bdk2 laki maen..

konklusinya nama Azlan dan rakan-rakannye pun da jd legend kat USM nie.bukan sebagai team hiburan..okay?..hoho...

oryte...

Anyong!!!


5 comments:

  1. sape yg berentot tu???

    ReplyDelete
  2. haaa..tue yg kte nak taw tue...haha

    ReplyDelete
  3. ala...gondol pon kembali beraksi gak bro

    ReplyDelete
  4. ain: epi birthday to me....hohoho
    fizul: sape si gondolan tue

    ReplyDelete